De voetjes gingen hevig van de vloer. Eigen foto
De voetjes gingen hevig van de vloer. Eigen foto

LRC en HCL produceren een topfeest op Glaspark

LEERDAM - Het Glaspark krijgt al aardig vorm, de nieuwe kunstgrasvelden zijn al volop in gebruik en het eerste veld voor de hockey is ook al bijna klaar. Het was tijd om de handen ineen te slaan en samen een feest te geven. LRC verwelkomt HCL in Leerdam-Noord. Een samensmelting die voortkomt uit deze twee clubs die vanaf het begin af aan hebben aangegeven met elkaar op te willen trekken en hun belofte hebben gehouden. Met het nieuwste sportcomplex uit de regio lijken de toekomstmogelijkheden eindeloos.

Zaterdag was het zover, de eerste feestavond georganiseerd door beide feestcommissies. De hooggespannen verwachtingen zijn zeker waargemaakt en er mag worden gesproken van een groot succes. Met ongeveer 300 bezoekers was de kantine tot de nok toe gevuld en volop in kerstsfeer aangekleed door een aantal vakkundige dames. De voetjes gingen hevig van de vloer.

Speciale beveiliger

De gasten werden verwelkomd door een speciale beveiliger die bij meerdere mensen aparte dingen aantrof. Met optredens van onder andere zanger Yassine en DJ Nesswil achter de draaitafel, was het feest compleet. Een feest is geen feest als het clublied niet gezongen is. Geheel volgens traditie klonk het luidkeels door de kantine, na afloop van het feest.

Toekomst veelbeloven
d

Deze avond heeft nooit een succes kunnen worden zonder de inzet van alle vrijwilligers en de beide feestcommissies. Als dit het begin is, dan is de toekomst veelbelovend...
Op de diverse Facebook kanalen zijn alle gemaakte foto's terug te vinden.


 

Meer berichten