Het team van Samenloop voor Hoop Leerdam staat op zaterdag 15 december van 10.00 tot 19.00 uur op de kerstmarkt in Leerdam.
Het team van Samenloop voor Hoop Leerdam staat op zaterdag 15 december van 10.00 tot 19.00 uur op de kerstmarkt in Leerdam.

Samenloop voor Hoop op de kerstmarkt

LEERDAM - Het team van Samenloop voor Hoop Leerdam staat op zaterdag 15 december van 10.00 tot 19.00 uur op de kerstmarkt in het centrum van Leerdam. 'We informeren tijdens de Kerstmarkt graag iedereen over dit bijzondere evenement én natuurlijk waarom je mee moet doen.' vertelt Michel Mostert van de organisatie. 'Daarnaast kan je bij ons terecht voor een heerlijke winterse hap.'

Samenloop voor Hoop Leerdam 2019 wordt een groots spektakel. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober staan we gedurende een 24 uur durende wandelestafette samen stil bij kanker en wordt het leven gevierd. Er zijn verschillende ceremonies, muziekoptredens, acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek en nog veel meer.

Officiële kick-off

Op zaterdag 19 januari is de officiële kick-off van Samenloop voor Hoop Leerdam 2019. Teams kunnen vanaf die dag worden ingeschreven. Het team van Samenloop is dan van 10.00 tot 16.00 uur in het centrum van Leerdam. 

Meer informatie over Samenloop voor Hoop is te vinden op de website van Samenloop voor Hoop samenloopvoorhoop.nl/leerdam

Meer berichten