Filiaalmanager Barbara Wagemakers en haar team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Eigen foto
Filiaalmanager Barbara Wagemakers en haar team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Eigen foto

Jumbo naar Emté-locatie aan de Westwal

LEERDAM - Jumbo opent op woensdag 13 februari de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ-winkel aan de Westwal in Leerdam. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelend publiek. Jumbo biedt hier het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ-klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Leerdam en omgeving graag om 9.00 uur.

De supermarkt aan de Westwal 14 sluit zaterdag 26 januari om 13.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 13 februari verder te gaan als Jumbo-winkel. Klanten kunnen van dinsdag 29 januari tot en met zaterdag 9 februari terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Ook zijn hier Jumbo medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling. Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 16 februari).

Spaaractie

Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Van groen naar geel

Filiaalmanager Barbara Wagemakers is trots op de vernieuwde winkel. "We zijn van 'groen' naar 'Jumbo geel' gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel." Overzichtelijke winkelomgeving en versbereide producten Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza's om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de gehaktbal en chocoladebol. Nieuw: Jumbo Pick Up Point Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt: dat kan bij het Pick Up Point van Jumbo. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. 

Echte fans

Altijd een stapje verder Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde EMTÉ winkel: "We zijn trots dat we in de komende tijd een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze óók verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met al onze enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo." 

Meer berichten