Kinderen kunnen op woensdag 6 maart naar hartenlust buitenspelen,  maar vermoedelijk níet in de sneeuw... Eigen foto
Kinderen kunnen op woensdag 6 maart naar hartenlust buitenspelen, maar vermoedelijk níet in de sneeuw... Eigen foto (Foto: )

Winterspelen Vianen op grasveld bij Ammo

VIANEN - Samen met BSO Wijs! organiseert Team Sportservice Vianen de Winterspelen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen op woensdag 6 maart naar hartenlust buitenspelen en meedoen aan bijvoorbeeld een bootcamp-circuit, een skilattenrace of zich uitleven op een uitdagende hindernisbaan.

Team Sportservice Vianen organiseert vaker samen met BSO Wijs! speciale buitenspeeldagen. "Het doel van deze buitenspeeldagen is om kinderen te stimuleren om ook zelf weer vaker buiten te spelen. Het is de makkelijkste manier voor kinderen om regelmatiger te bewegen én het is leuk", vertelt buurtsportcoach Tessa Brouwer van Team Sportservice Vianen.

Stempelkaart

Tijdens de Winterspelen ontvangen de kinderen een stempelkaart met daarop acht activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen. De buitenspeeldag vindt plaats op het grasveld bij Ammo aan de Langeweg 6B.

Benieuwd naar wat Team Sportservice Vianen nog meer organiseert voor kinderen? Kijk dan eens op www.teamsportservice.nl/vianen.

Meer berichten