Het stuk wordt gespeeld door negen acteurs die allen al eerder te zien waren in de CPJ-toneelstukken.
Het stuk wordt gespeeld door negen acteurs die allen al eerder te zien waren in de CPJ-toneelstukken. (Foto: )

CPJ Centrum presenteert ´N privéjet in m´n achtertuin...?!

MEERKERK/AMEIDE - CPJ Centrum speelt op vrijdag 8 maart de nieuwe toneelvoorstelling 'N Privéjet in m'n achtertuin…?!' in Dorpshuis de Linde in Meerkerk. Het betreft een komisch stuk met kostelijke scénes over grenzeloze verwarringen, bevolkt met zotte, maar toch herkenbare types. Op zaterdag 9 maart is het stuk in 't Spant in Ameide te zien én op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in Het Dorpshuis te Ottoland.

Eens per jaar voert CPJ Centrum een toneelstuk op in de oostelijke Alblasserwaard. Dit jaar is het een blijspel met zeer uiteenlopende personages, die verzeilt raken in grenzeloze verwarringen. Het stuk wordt gespeeld door negen acteurs die allen al eerder te zien waren in de CPJ-toneelstukken. Regisseur Mery Kortleve is enthousiast: "Het is gelukt om weer een prachtig toneelstuk te realiseren. De boeiende personages en de spannende cliffhanger zorgen voor een verassend en origineel stuk."

Sinds 1963

CPJ Centrum is een toneelvereniging uit de Alblasserwaard. De vereniging is opgericht in 1963, van oorsprong om de leefbaarheid van het platteland en het welzijn van de plattelandsbevolking te vergroten. Nu houdt CPJ Centrum zich voornamelijk bezig met 't opvoeren van toneelstukken voor jong en oud.

Kaarten

De kaartverkoop 'N privejét in m'n achtertuin…?!' loopt via CPJ Centrum.

Zie ook www.cpjcentrum.nl.

Meer berichten