Burgemeester Jan Pieter Lokker is op vrijdag 5 april 's avonds te gast in de local talskhow Editie Leerdam in Stadspodium GO.
Burgemeester Jan Pieter Lokker is op vrijdag 5 april 's avonds te gast in de local talskhow Editie Leerdam in Stadspodium GO.

Burgemeester Lokker in talkshow Editie Leerdam

LEERDAM - Waarnemend burgemeester Jan Pieter Lokker is op vrijdagavond 5 april te gast in de local talskhow Editie Leerdam in Stadspodium GO. Hij wordt geïnterviewd over de nieuwe fusiegemeente Vijfheerenlanden en de plannen en projecten voor de nabije toekomst. Zo kan ook Leerdam kennis met hem maken.

Leerdammer Henk van 't Pad schuift aan om over de rol van de waterschappen in onze samenleving te praten. Van 't Pad stond onlangs namens de PvdA op de kieslijst voor het waterschap Rivierenland. Jan Peter Chatrou wordt ondervraagd over de projecten van de Leerdamse Lions Club, en wethouder Cees Taal over het nieuw aan te leggen stadspark tussen de Glasblazerij en de jachthaven aan de Linge.

De live-muziek wordt verzorgd door het jazzcombo van de Leerdammers Jan de Kroon en Pieter Danz.

Krantenkoppen

Vaste items zijn de krantenkoppen, gefilmde straatinterviews en de lokale kennisquiz. De talkshow in het theater van GO begint om 21.00 uur; de foyer is open vanaf 20.30 uur. De entree is gratis en iedereen kan vragen stellen en meediscussiëren.

Meer berichten