Domino's opent eerste winkel in Vianen

VIANEN - Domino's opent op maandag 20 mei haar deuren van de eerste winkel in Vianen. De winkel is gevestigd aan de Voorstraat 48. Met zo'n 36 zitplaatsen is de winkel een absolute aanwinst voor het centrum van Vianen. De winkel is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22:30 uur. Hierdoor kan tijdens de lunch al genoten worden van een vers bereide pizza of Hot Sandwich.

De winkel in Vianen wordt gerund door twee franchisenemers: Mandy en Tristan. Beide hebben al een lange carrière bij Domino's achter zich. Zo is Mandy begonnen als pizzabakker en groeide door van winkelmanager, tot franchisenemer. Tristan begon eveneens als pizzabakker, en volgde daarnaast een studie. De winkel in Vianen wordt de tweede winkel voor het duo binnen één jaar. Tristan vertelt: "Ik kijk er naar uit om de inwoners van Vianen kennis te laten maken met onze pizza's. Pas op het moment van bestellen beginnen wij met het bereiden van de pizza. Hierdoor is de pizza met al haar ingrediënten niet alleen vers, maar ook van hoge kwaliteit."

Veel geleerd

Mandy vult aan: "We hebben in het afgelopen jaar al veel geleerd van onze eerste winkel en die ervaring nemen we nu mee naar Vianen. Met onze achtergrond hopen we ook jonge mensen te inspireren om bij Domino's aan de slag te gaan."

Openingstijden en acties

De winkel is dagelijks geopend van 12:00 tot 22:30 uur. Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.nl 

Meer berichten