Uitslag viswedstrijd HSV de Reiger

VIANEN - De tweede wedstrijd van HSV de Reiger is op het Amsterdams-Rijnkanaal ter hoogte van de Wagenaarkade gehouden. De vangst was niet al te best. De vissers moesten, voor de eerste keer, weer wennen aan dit stuk kanaal. 

Winnaar van deze wedstrijd werd Arie van Dam, met 3700 gram vis. Tweede werd Rob Kluvers met 3600 gram en op de derde plaats - na loting - kwam Jan Tukker met 2700 gram. Gerrit de Jong had ook 2700 gram, maar lootte verkeerd. B. Ponssen werd Vijfde met 1250 gram.

Zomeravondcompetitie

De volgende wedstrijd is op het Merwedekanaal, op zondag 26 Mei. Ook begint, op woensdag 22 mei, de zomeravondcompetitie in het Merwedekanaal. eelnemers hoeven niet lid te zijn van de Reiger om mee te kunnen doen. Het zijn in totaal acht wedstrijden, waar van er vijf meetellen voor de einduitslag. Men kan er dus drie missen. De inleg bedraagt 20 euro voor de acht wedstrijden. De loting is aan de waterkant, van 17.30 tot 18.00 uur. Heteinde van de wedstrijd is om 21.30 Uur. Dan word er gewogen. Deze wedstrijden worden gevist bij het berde stuk, vlak bij de volkstuinen.


.
 

Meer berichten