Foto: Neuer
Foto: Neuer

Keepersdag bij LRC Leerdam

LEERDAM - VV LRC organiseert op zondag 16 juni, in samenwerking met Keepersschool PEAK Elite Culemborg, een Keepersdag voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Leerdam en omgeving. Tussen 9.30 en 12.30 uur gaan de keepers hard aan de slag, om zo aan het einde van het seizoen hun keepersvaardigheden eens flink te testen, te verbeteren of iets nieuws te leren, tezamen met andere keepers!

Aan de hand van de ProGoal keepersmethode (aanvallend, pro-actief leren keepen) zullen er onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren keeperstrainers, verschillende uitdagende oefenvormen worden gedaan. Halverwege de ochtend krijgen de deelnemers een consumptie en een demonstratietraining met selectiekeepers te zien.

Informatiestand

Ook zal er een informatiestand zijn waar je alles kunt vragen aangaande keepershandschoenen.

De ochtend staat onder leiding van Arjan Hoek, hoofdtrainer keepers Focus ’07, hoofdtrainer Keepersschool PEAK Elite Culemborg en Trainer (jeugd)selectiekeepers Deltasports ’95.

Aanmelden najaarstrainingen

Deze dag is er ook de gelegenheid om je aan te melden voor de 12 najaarstrainingen 2019 van Keepersschool PEAK Elite Culemborg. Meer informatie via: www.facebook.com/keepersschoolpeakelite/ of www.peakelite-goalkeepingschools.com

Kortom, mis deze kans niet en meld je snel aan. Via mail: keepersschoolpeak@gmail.com ovv: naam, leeftijd, club en team. Kosten: 5 euro.

Meer berichten