Tijdens de tocht kan de klassieker even worden geparkeerd voor een koffiestop. Foto: Rob Zantinge
Tijdens de tocht kan de klassieker even worden geparkeerd voor een koffiestop. Foto: Rob Zantinge (Foto: )

Oldtimer-tourtocht Minidome

ASPEREN - Het Minidome organiseert komende zaterdag, in samenwerking met De Schildkamp, de 21ste Oldtimer-tourtocht. Een ieder met een klassiek voertuig kan meedoen. Deelnemers worden vanaf 9.30 uur verwacht bij De Schildkamp, Leerdamseweg 44. Als altijd krijgt elke deelnemers een leuk aandenken, dat na afloop in De Schildkamp kan worden opgehaald.

De tourtocht voert de deelnemers door regio en er is een centrale lunchplaats. Voor deze lunch (7 euro) kan ook worden ingeschreven. Daarnaast is er een gezellige koffiestop. Alle chauffeurs en bijrijders kunnen bovendien gratis het Nationaal Autominiatuur Museum 'Het Minidome' bezoeken.

In De Schildkamp wordt een gratis loterij gehouden, waarbij het startnummer 't lotnummer is. Er zijn prachtige jubileumprijzen. Aansluitend aan deze borrel kunnen d eliefhebbers blijven eten. Er is een uitgebreid diner met een kopje koffie na. Deelname kost 19,95 euro. De prijs voor kinderen is op aanvraag.

Overnachten

Deelnemers kunnen bovendien na afloop in De Schildkamp overnachten. Info: www.schildkamp.nl

Wie nog mee wil doen dient zo spoedig mogelijk 24,90 euro per klassiek voertuig over te maken naar bankrekeningnummer NL72INGB0000927984 t.n.v. B. Roelvink en de inschrijving zo snel mogelijk op te sturen.
Ook een overnachting en het dinerbedrag kunnen naar dit banknummer worden overgemaakt; www.minidome.nl

Meer berichten