Een koelversmaaltijd is een vers gekookte eenpersoons maaltijd. Eigen foto
Een koelversmaaltijd is een vers gekookte eenpersoons maaltijd. Eigen foto

Bij Huis ter Leede kiezen uit 21 menu's

LEERDAM - Vindt u koken lastig of steeds lastiger worden en wilt u toch gezond eten? Dan kunt u gebruik maken van de koelversmaaltijden van Huis ter Leede. Deze kunnen worden opgehaald bij deze woonzorgorganisatie op het Eiland in Leerdam. Ze kunnen ook worden thuisbezorgd.

Huis ter Leede bood altijd al koelversmaaltijden, maar heeft nu een nieuwe leverancier: Eetgemak. Er is keuze uit 21 menu's voor 5 euro per stuk. Nieuw is dat de maaltijd uitgebreid kan worden met een voorgerecht (1,75 euro), bijgerecht (1,50 euro) en/of nagerecht (1,50 euro). Met dieetwensen wordt rekening gehouden. Er kan zelfs een beroep gedaan worden op een voedingsdeskundige.

Alleen opwarmen

Een koelversmaaltijd is een vers gekookte eenpersoons maaltijd, die heel snel teruggekoeld wordt tot 4 graden Celsius. Vervolgens wordt de maaltijd op zo'n manier verpakt (geseald) dat deze tien dagen houdbaar is in de koelkast of zes weken in de vriezer. Om de maaltijd te gebruiken, hoeft deze alleen opgewarmd te worden in de magnetron.

Op dinsdag worden de menulijsten meegegeven en deze moeten uiterlijk vrijdag voor 12.00 uur retour. De bestelde maaltijden worden de week erop geleverd op dinsdag en vrijdag, tussen 8.30 uur en 10.30 uur.

Hoe aanmelden?

Mensen die een paar keer per week of elke dag een koelversmaaltijd willen ontvangen, kunnen zich aanmelden via Zorgservice, tel. 0345 614241 (werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of per mail: zorgservice@huisterleede.nl

 

Meer berichten