Impressie CPO woningen Sluiseiland © KRFT Architecten Amsterdam
Impressie CPO woningen Sluiseiland © KRFT Architecten Amsterdam (Foto: )

Structuurontwerp CPO woningen Sluiseiland

VIANEN - Op de laatste Algemene Leden Vergadering van de CPO vereniging is het structuurontwerp voor de cpo woningen definitief vastgesteld. Dat wil zeggen dat alle huidige leden zich kunnen vinden in het ontwerp zoals het nu is voorgelegd door de architect. En dat ze een keuze hebben gemaakt voor de af te nemen kavel in het ontwerp.

Nu zijn de mensen die op de wachtlijst staan aan de beurt om hun keuze te maken. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. Daarbij is er keus uit diverse appartementen, herenhuizen en maisonnettes. Inschrijving werkt volgens het principe 'wie het eerst komt het eerst maalt'. Op de projectwebsite (www.cposluiseiland) is alle nodige informatie te vinden, evenals inschrijfformulieren.

Informatieavond

Voor belangstellenden is er een informatieavond op woensdag 10 juli in de Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.15 uur. Hier vertellen de deelnemers graag meer over hun plan en kan een ieder vragen stellen en met hen in gesprek gaan.

In verband met de hoeveelheid te zetten koffie, is het prettig als belangstellenden zich aanmelden via info@cposluiseiland.nl

Meer berichten