Transport met volgeladen megatruck onderweg naar Roemenië

VIANEN - Op maandag 26 augustus is vanuit de Stichting Contacten Roemenië- Vianen een volgeladen truck met oplegger richting Roemenië vertrokken. De goederen zullen naar verwachting vrijdag 30 augustus gelost worden bij onze projecten in Gilau, Cluj Napoca en Reghin. Ook deze keer is er weer een diversiteit aan goederen onderweg: naast incontinentiemateriaal, dat in alle drie de steden wordt afgeleverd, worden in Cluj-Napoca ook medicijnen afgeleverd.

Deze keer zijn er ook diverse infuuspompen, defilibratoren en andere medische artikelen bestemd voor het ziekenhuis in Reghin meegegaan. Het overgrote deel van de goederen wordt ook nu in Reghin - waarmee Vianen een vriendschapsband heeft - afgeleverd.

Het laden van de vrachtwagen is onder warme omstandigheden weer uitgevoerd door een groep vrijwilligers, waarbij ook dankbaar gebruik werd gemaakt van een heftruck, die belangeloos door de fa. Deij uit Vianen ter beschikking is gesteld.

Laatste transport

Voorlopig is dit het laatste transport van dit jaar. Ondanks de zoektocht naar vervangende magazijnruimte blijven we doorgaan met het inzamelen van goederen.

Op zaterdag 31 augustus a.s. kunt u tussen 10:00-12:00 uur uw goederen weer brengen naar de loods op Lange Dreef 22 in Hagestein. Op dit adres staat ook een collectebus gereed, waarin u geld ter bestrijding van de transportkosten kunt deponeren. Het is uiteraard ook mogelijk een gift te storten op bankrekeningnummer NL06 INGB 0000 0375 48 t.n.v. Stichting Contacten Roemenië – Vianen.

Meer berichten