Bibliotheek Ameide open op nieuwe locatie

AMEIDE - Op maandag 26 augustus opende Bibliotheek Ameide de deuren in Brede School Het Liesveld. Het is een nieuwe locatie, maar met vertrouwde gezichten en natuurlijk een mooie collectie voor jong en oud. Het nieuwe adres is Liesveldweg 65. Kijk voor de reguliere openingstijden op www.debibliotheekaanzet.nl.  

Tot en met 1 september gelden nog onderstaande zomeropeningstijden:

Maandag:     14.00 - 16.00 uur

Dinsdag:      gesloten

Woensdag:   14.00 - 16.00 uur

Donderdag:  gesloten

Vrijdag:        18.30 - 20.00 uur

Zaterdag:     gesloten

Zondag:       gesloten

Verhuizing naar de Brede schoolIn Het Liesveld zijn basisscholen de Vlindertuin en de Kandelaar en kinderdagverblijven de Purperkanjers en de Hummeltjeshoeve de huisgenoten van de bibliotheek. In de Brede school zijn er door nauwere samenwerking van basisonderwijs, kinderopvang en de bibliotheek, meer kansen voor de ontwikkeling van de kinderen. Ook ontstaat er meer contact tussen ouders en kinderen, wat de onderlinge verbondenheid in het dorp versterkt.

Van AanZet naar Lek en IJssel

Bibliotheek Ameide is nog tot eind 2019 onderdeel van de Bibliotheek AanZet. Vanaf 2020 horen alle bibliotheekvestigingen in Vijfheerenlanden bij Bibliotheek Lek en IJssel. De twee bibliotheekorganisaties werken nauw samen, zodat de overgang voor leden en bezoekers soepel verloopt.

Meer berichten