Het seizoen start weer. (Foto: Privé)
Het seizoen start weer. (Foto: Privé) (Foto: )

Nieuw Seizoen voor Bevers Scouting Batenstein Vianen

VIANEN - Op zaterdag 14 september starten de Bevers van Scouting Batenstein hun nieuwe seizoen met een Open Opkomst voor alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud. De opkomst duurt van 10u tot 12u en zal plaatsvinden op het clubgebouw aan de Beukenlaan in Vianen (naast IJsbaan de Bosbaan). 

De Bevers zijn de jongste leden van de scoutingfamilie én bij Batenstein. We zijn in september 2018 gestart met deze groep voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud. We draaien op zaterdag van 10u00 - 12u00. We hebben een heel succesvol eerste seizoen gehad, waarin we 12 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Samen hebben we gespeeld, gezongen, gedanst. We zijn naar het museum geweest, maar ook een weekendje op kamp. We zijn gaan schatten zoeken bij de Lek en hebben EHBO les gekregen. En in het nieuwe seizoen willen we daar samen mee doorgaan. 

Is uw zoon of dochter, uw nichtje, buurjongen of oppaskind tussen de 5 en 7 jaar, is het gek op knutselen, wil het nieuwe dingen leren, lekker (buiten) spelen en elke week samen iets leuks doen? Kom dan naar de Open Opkomst van de bevers van Scouting Batenstein! Meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Janneke Kluit bevers@batenstein.nl,

Meer berichten