Harmen van Straaten. (Foto: Privé)
Harmen van Straaten. (Foto: Privé)

Kinderboekenweek-activiteiten in de Bibliotheek Vianen

VIANEN - De Kinderboekenweek is het grootste leesfeest voor kinderen. Samen met lokale partners organiseert de Bibliotheek Vianen twee gratis activiteiten: bezoek van schrijver-tekenaar Harmen van Straaten en een bijzondere escape game. Aanmelden/kaarten afhalen vanaf 18 september.

Escape game 'Onverwacht op reis'

Vrijdag 4 oktober van 18.30 tot 20.00 uur. Een spannende avond voor kinderen uit groep 7 en 8. Doe mee aan de escape game rond Koen, die onverwacht in Vianen is beland, en maak kans op een mooie prijs. Het aantal deelnemers is beperkt, aanmelden kan vanaf woensdag 18 september via vianen@bibliotheeklekijssel.nl. Georganiseerd door de Bibliotheek en stagiairs van het Calscollege.

Oog in oog met Harmen van Straaten

Zaterdag 5 oktober van 13.30 tot 14.30 uur, voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Maak een fantastische fantasiereis met schrijver-tekenaar Harmen van Straaten, onder meer bekend als schrijver van 'Je bent super... Jan!', het Kinderboekenweekgeschenk van 2013. Deze middag draait het om zijn boek 'De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni'. Gratis kaarten zijn vanaf woensdag 18 september af te halen in de Bibliotheek Vianen, zolang de voorraad strekt. Georganiseerd door de Bibliotheek en Bruna Vianen.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/kinderboekenweek

Meer berichten