De workshop Drumtastic vroeg opperste concentratie van de deelnemers. In de maat blijven is toch moeilijker dan het lijkt. (Foto: Jeroen Danz)
De workshop Drumtastic vroeg opperste concentratie van de deelnemers. In de maat blijven is toch moeilijker dan het lijkt. (Foto: Jeroen Danz) (Foto: Jeroen Danz)

Volop reuring bij Opvoedfestival

LEERDAM - Op het Europaplein in Leerdam vond vrijdag het Opvoedfestival plaats.

In een grote cirkel om de muziektent stonden kraampjes en tafels opgesteld, waar belangstellenden informatie en eventueel advies konden krijgen over allerlei opvoedkwesties. Van het Mama Café tot de Bibliotheek en van het Sociaal team tot de Jeugdgezondheidszorg. In de Pauluskerk werden enkele workshops gegeven. Natuurlijk werd de jeugd zelf niet vergeten. Zij konden meedoen aan allerlei activiteiten en spelletjes. Een aantal organisaties verkocht zelfgemaakte hapjes van pannenkoeken tot pizza, waarvan de opbrengst naar Samenloop voor Hoop gaat.

De organisatie kijkt tevreden terug op het festival. Het mooie weer zorgde voor een gezellige sfeer en een gestage stroom van belangstellenden. "Alles was aanwezig," vertelde een moeder. "Informatie, gezelligheid, activiteiten voor de kinderen, leuke mensen, leuke gesprekken, eten en de zon. Goed dat dit er is!"

Meer berichten