In het kort

Lezing over 'goeie ouwe tijd'

LEXMOND - De Vereniging Historisch Lexmond en Hei- en Boeicop heeft Annegreet van Bergen uitgenodigd voor een lezing over de jaren vijftig. De schrijfster van de boeken De Gouden Jaren en Het Goede Leven vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die het leven op alle fronten heeft veranderd. De lezing op donderdag 10 oktober wordt gehouden in het Historium aan de Kortenhoevenseweg 28 in Lexmond om 20.00 uur. Voor leden gratis toegang, niet-leden betalen 2,50 euro.

Psalmenconcert

MEERKERK - In de Ichthuskerk aan de Burgmeester Sloblaan 23 is er op zaterdag 12 oktober een Psalmenconcert. Dit wordt uitgevoerd door Regiokoor Musica Pro Deo samen met De Lofstem uit Hoevelaken en met medewerking van Chr.Gem. koor Zingt des Hoogsten lof uit Meerkerk. Aanvang 20.00 uur, kerk open 19.30 uur. Voor aanvang is er koffie, thee of fris. De toegang is gratis maar er is wel een collecte voor de onkosten.

Paasavond Passage

AMEIDE, TIENHOVEN AAN DE LEK - De afdeling Passage vergadert op maandag 14 oktober in 'De Hoven', J.W. van Puttestraat 83 te Ameide, aanvang 19.45 uur. Henk van de Leur uit Sliedrecht neemt lekkere dingen mee die de dames kunnen proeven en vertelt hen over de relatie tussen smaak en kwaliteit.

Binnenvaart op Open middag

LEXMOND - In protestants kerkelijk centrum Lux Mundi wordt op dinsdag 15 oktober de eerste Open Middag van het nieuwe seizoen gehouden. Schippersvrouw Stanny den Houter- van den Akker zal met de nodige humor vertellen over haar leven aan boord van een binnenschip. Om 14.15 uur staat koffie en thee klaar. Na de lezing is er een maaltijd waarvoor men zich dient aan te melden bij Janny Verhoef, telefoon 0347-341513 of 06-534 946 06. Ook voor vervoer kan gebeld worden. Adres: Zuidernes 45.

Meer berichten