Vakantie Bijbel Werk 'SchatRijk!'

EVERDINGEN - In Everdingen wordt op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober het Vakantie Bijbel Werk gehouden. Dit gaat uit van de Hervormde Gemeente en is bedoeld voor alle kinderen van de basisschool. Op beide ochtenden kunnen ze van 9.30 tot 12.00 uur naar de kinderclub komen om te genieten van zingen, luisteren, kijken, bidden, knutselen en nog veel meer. Dit alles rond het thema 'SchatRijk!'.

Op dinsdagmiddag (tot 15.30 uur) wordt met alle kinderen een spel in het dorp gespeeld (alternatief programma bij slecht weer). Ze moeten dan een lunchpakketje meenemen.

Hutten bouwen

Op dinsdagavond kunnen de kinderen uit groep zes, zeven en acht van 18.30 tot 21.00 uur samen hutten bouwen.

De woensdagochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch (tot 12.30 uur). Op woensdagavond om 18.30 uur mogen ook alle ouders en belangstellenden komen luisteren en meedoen in de kerk. Daar wordt gezongen, geluisterd en gekeken naar wat er deze dagen is gedaan. Zondag om 09.30 uur wordt het Vakantie Bijbel Werk afgesloten met een kerkdienst.

Treintje

Alle kinderen zijn van harte welkom. Ze kunnen iedere ochtend met een treintje meerijden naar het Hervormd Centrum aan de Kerkstraat, waar het Vakantie Bijbel Werk wordt gehouden.

Meer berichten