Sjaak van der Leij werd door burgemeester Maria Precup verrast met een ere-onderscheiding van Reghin. Eigen foto
Sjaak van der Leij werd door burgemeester Maria Precup verrast met een ere-onderscheiding van Reghin. Eigen foto

Onderscheiding Reghin voor Sjaak van der Leij

VIANEN/REGHIN - De voorzitter van de Stichting Contacten Roemenië Vianen, Sjaak van der Leij, vertrok vorig week dinsdag naar Roemenië voor een werkbezoek aan de diverse projecten. Donderdagochtend werd Van der Leij door burgemeester Maria Precup verrast met een ere-onderscheiding van Reghin.

Sjaak van der Leij ontving de onderscheiding 'als teken van dankbaarheid en waardering voor het uitstekende en onvermoeibare vrijwilligerswerk dat is verricht ten behoeve van het welzijn van de inwoners van de gemeente Reghin'.

Medereizigers van de voorzitter zijn Jos en Christel Voerman uit Vianen, die Roemenië voor het eerst bezoeken. Het gezelschap raakte, na een hartelijke ontvangst, in gesprek over de ontwikkelingen binnen de stichting, over de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden en over de vriendschap tussen de twee steden.

Enig ceremonieel vertoon

'Met enig ceremonieel vertoon mocht ik de nieuwe vlag van de gemeente overhandigen aan de burgemeester', aldus Van de leij. 'Tevens informeerde ik haar over de komst van Sjors Fröhlich als nieuwe burgemeester van onze gemeente.'

Goederen brengen

Op zaterdag 26 oktober kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur weer goederen worden gebracht naar de loods op Lange Dreef 22 in Hagestein. Er staat daar ook een collectebus klaar.

Meer berichten