CDA gaat mantelzorgers in het zonnetje zetten

VIJFHEERENLANDEN - Het is op 10 november 2019 de dag van de mantelzorg. CDA Vijfheerenlanden wil deze dag aangrijpen om aandacht te vragen voor mantelzorg in het algemeen en in het bijzonder om drie fantastische mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

In de gemeente Vijfheerenlanden zijn er een heleboel mantelzorgers die vele uren per week voor iemand in hun omgeving zorgen, gecombineerd met een betaalde baan. Mantelzorgers doen hun werk in stilte, het is daarom goed dat hier aandacht aan wordt gegeven.

Het CDA wil haar waardering uitspreken voor deze mantelzorgers en doet dit door op zoek te gaan naar drie geweldige mantelzorgers in de gemeente Vijfheerenlanden. Zij krijgen een dinerbon van 50 euro van Italiaans restaurant Mamma Mia in Vianen, pannenkoekenrestaurant De Ponthoeve in Vianen of van Het Kleine Brughuis in Meerkerk.

Ken jij een mantelzorger in je omgeving die dit verdient, geef hem of haar dan op, inclusief een motivatie waarom die dinerbon zo welkom is. Je kunt iemand opgeven via het contactformulier op onze website: https://www.cdavijfheerenlanden.nl/contact/ of via een speciaal e-mailadres: dagvandemantelzorg@cdavijfheerenlanden.nl. Rond 10 november zet het CDA drie mantelzorgers in het zonnetje.

Meer berichten